Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 16, 2015

Poate îți prinde bine ție, sfatul... om drag!

…poate îți prinde bine ție, sfatul. Sau poate trebuie s-atingi fundul abisului, cu fața-n jos. Ca să-nțelegi. Că nu te poate ajuta nimeni. Nimeni. Atunci când ești gata despletit la suflet, și amenajat procustian de alții. Care te-au învins. Încet și sigur. Metodic. Forțându-te mereu ca Să te schimbi cumva. Să vorbești altfel. Să nu ai patos. Să-ți asumi prioritățile altora. Să te asortezi cu ei. Ei. Cei din liga A. Te-au desfăcut, șurub cu șurub. Te-au examinat și au decis că faci zgomot. Ți-au smuls bucăți de suflet și au zburat cu ele-n clonț. Și peste astea, sst, calmează-te, topește-te, blendează-te printre mediocri, ei sunt peste tot și a lor e împărăția românească. O singură persoană îți spune mulțumesc? Prinzi aripi, dar ți le taie ceilalți, până ajungi la colț. Uită-te în jur, ne-au copleșit. Iar dacă îți spui, vag, din ce în ce mai vag, era bine cum eram, simțeam, zâmbeam și primeam soare, te-apucă amețeala de parcă stai pe marginea abisului, dacă mă-

Si daca scopul nostru in viata nu e acela de a ajuta, de a zambi, de a darui, de a iubi, sau de a gandi lucruri frumoase, atunci, care este?

                Nu stiu ce este mai rau: ca ma gandesc la foarte multe lucruri deodata sau ca ma concentrez prea mult asupra unui singur lucru pe care-l socotesc mai tarziu ca fiind in zadar. Am inteles ca tot ceea ce gandim isi pune amprenta aspura eului nostru, ca este inevitabil sa dam uitarii, sau sa trecem cu vederea ceea ce consideram „ ganduri”.  Imi umplu mintea cu tot felul de chestii pe care nici eu nu le-as intelege. Cert este ca acest ganduri de cele mai multe ori sunt amintirile care m-au facut sa ma simt bine si care m-au facut sa zambesc si altele sunt visele la care inca mai sper.                 Astep cu nerabdare ziua in care pot spune ca amintirile m-au condus la ceea ce cred, astazi, ca ar fi un necesar, sau ca ar reprezenta inceputul implinirilor mele, a viselor, care, spre surprinderea mea si a altora, ma macina in fiecare zi.                  Sunt bolnav, sufar de fantazism, nu exista leac de vindecare pentru multe din ele. As dori sa am parte de gan

M.I.LOVE no.3 | Sunt doar niste cuvinte aruncate intr-o fraza care nu inseamna absolut nimic...

    Doar pentru ca-ti vorbesc asta nu inseamna ca te si plac, nu inseamna ca nu te plac, nu inseamna ca nu te-as tine de mana in fiecare clipa, nu inseamna ca nu mi-as dori sa ma trezesc in fiecare dimineata alturi de tine si sa privesc apusul de soare din bratele tale. Sunt doar niste cuvinte aruncate intr-o fraza care nu inseamna absolut nimic, vreau sa te fac sa intelegi un lucru demonstrandu-ti prin fapte si gesturi, vreau sa-ti fac o parere proasta despre mine la inceput ca mai apoi sa-ti demonstrez contrariul. Nu am nevoie de atentia ta, nu am nevoie de salutul tau, de zambetul tau, de tine mai ales, de ochii tai sa-i vad, de buzele tale sa le ating incet, de pieptul tau sa stau lipit, de inima ta s-o simt in fiecare clipa, de mainile tale calde, de cuvintele tale suave, de atitudinea ta care-mi lipseste acum. FUCK IT, toate-mi lipsesc.

M.I.LOVE no.2

       Sunt captiv in visul nostru tinut prizonier d’ale noastre vise; jucam roluri importante, ne privim in ochi si ne dam seama de kilometrii de ura dintre noi pe care-i separa iubirea. Este visul deplin, pierdut in neant, uitat si prafuit de ganduri, ciudat dar in acelasi timp si teribil de infricosator, presarat cu amintiri dulci-amarui; esti prea departe pentru un vis atat de real, te joci cu mine, dar nu inteleg de ce. Ma porti prin cele mai adanci si intunecate ganduri alte tale, insa tu-mi zambesti si uit de tot, ma simt teribil de neajutorat. Ma lasi sa sper si ma faci sa uit de tot, imi zambesti si imi trece. Tu – de ce incerci sa ma pierzi ? Esti calauza mea din visul tau, ma faci sa zambesc, dar ma macina o intrebare: DE CE ?